Rrjeti më i mirë për publikuesit

Bëhuni partneri ynë mediatik dhe merrni ndihmë të personalizuar që do të rrisë të ardhurat tuaja

White check icon750+ reklamues
White check icon99% fill rate
Publishers main image

Monetizimi

Ne ju ndihmojmë të monetizoni faqen tuaj përmes platformës GjirafaAds.

Maksimizoni fitimin tuaj

Caktoni hapësirat të cilat doni t’i monetizoni. Insertoni kodin në faqen tuaj dhe ju mund të filloni monetizimin përmes platformës GjirafaAds

Qasje në kërkesë premium nga reklamuesit

Duke iu bashkuar GjirafaAds si publikues, ju fitoni qasje në kërkesën nga reklamuesit më të mëdhenj në rajon.

Blur img

Raportimi

Raportimi i shpejtë dhe fleksibil ju mundëson të optimizoni inventarin tuaj dhe të zbuloni mundësi të reja të monetizimit.

Raportim në kohë reale

Raportim në kohë reale i performancës së faqes, inventarit dhe shitjeve të përgjithshme.

Raporte të personalizuara

Filtrim i të dhënave në detaje duke përfshirë të dhëna mbi tipet e reklamave, shikimeve, klikimeve, dhe fitimeve.

Besuar nga dhe shfaqur në +350 ueb faqe