Advertisers main image

Komunikoni direkt me klientët tuaj

Vendos objektiva të reja me GjirafaAds dhe shfaq kampanjat tek audienca e juaj.

Black check icon750+ reklamues
Black check icon99% fill rate

Zgjidhni reklamat më të mira për ofertën ose faqen tuaj

Përdorni butonin më poshtë për të ndryshuar llojin e pajisjes (desktop/celular) për të parë lloje të reklamave që ofron Gjirafa Ads

display format

Besuar nga më shumë +750 Reklamues

  Caktoni strategjinë garuese të kampanjës në kohë reale

  për më pak se 5 minuta

  01

  Kosto për milje (CPM)

  Është modeli më i zakonshëm i reklamimit me display ads, ku paguani një çmim për çdo 1000 shikime të reklamave. Model shumë efektiv për rritjen e brendit dhe ri-targetimin e audiencës.


  02

  Kosto për klikim (CPC)


  03

  Kosto për Veprim (CPA)

  Reklamimi

  Fuqizoni biznesin tuaj dhe shtyni shitjet në nivele të reja me zgjidhjet tona të fuqishme për reklamim online.

  Zhbllokoni potencialin për të arritur, tërhequr dhe mahnitur klientët brenda dhe përtej sferës së gjerë të GjirafaMall. Me vetëm tre klikime të thjeshta, ju mund të nisni fushatën tuaj dhe të siguroheni që produktet tuaja të shfaqen në mënyrë të dukshme në të gjitha faqet e kërkimit në GjirafaMall. Mos e humbisni këtë mundësi të jashtëzakonshme për të ngritur markën tuaj dhe për të fituar shikueshmëri maksimale. Filloni fushatën tuaj sot dhe dëshmoni ndikimin e jashtëzakonshëm që mund të ketë në biznesin tuaj.

  Advertisers accounts

  Zgjidhje

  Zgjidhje të krijuara vetëm për ju

  Feature icon

  Targetimi i Audiencës

  Identifikoni audiencën tuaj online duke bazuar në lokacionin dhe sjelljen e përdoruesve: çfarë kërkojnë, çfarë shikojnë dhe çfarë blejnë.

  Feature icon

  Ritargetimi

  Identifikoni klientët që janë pothuajse gati të konvertohen dhe ndihmoni ata të bëjnë një blerje që do t'u pëlqejë.

  Feature icon

  Audienca lookalike

  Përmes platformës për menaxhim të të dhënave, Bisko, analizoni sjelljen e përdoruesve tuaj dhe krijoni një audiencë të ngjashme (lookalike) që bazohet në modele të sjelljes së ngjashme mes përdoruesve.

  Feature icon

  Të dhëna nga Smart Banners

  Komunikoni direkt me përdoruesit tuaj përmes Smart Banners dhe bëni atyre pyetje në lidhje me produktin, brendin apo një temë të caktuar.

  Feature icon

  Shumëllojshmëri reklamash

  Ne ofrojmë një mori të formateve të reklamave sikurse Display Ads, Video Instream Ads, Video Outstream Ads, Product Ads, Native Ads dhe Smart Banners.

  Feature icon

  Gati për Cookieless

  Ne përdorim metoda të avancuara të inteligjencës artificiale (AI) për të identifikuar dhe komunikuar me përdoruesit nëpër ueb faqe dhe pajisje të shumta.