Rrjet reklamimi për

ekspertë të marketingut

750
Reklamues
350
Partnerët medialë
1miliardë
Reklama të Shfaqura në vit
500,000
Vizitorë unikë në ditë nga Kosova
Black check iconLehtë për t’u përdorur
Black check iconDemonstrim falas
Black check iconAnulo në çdo kohë
GjirafaAds main image

  Puna me GjirafaAds është e thjeshtë

  Rrisni brendin tuaj duke përdorur shërbimet që ofron GjirafaAds:

  AUDIENCA

  Segmentimi i audiencës dhe ritargetimi

  Gjeni vizitorët tuaj dhe targetoni ata përdorur audiencat e gatshme apo krijoni një audiencë të re. Ritargetoni vizitorët të cilët veçse kanë interesim për ueb faqen tuaj.

  Retarget audience img

  INVENTARI DIGJITAL

  Inventari më i madh i marketingut digjital për audiencën shqipfolëse

  Reklamat shfaqen në 70+ portale në gjuhën shqipe dhe 100+ video kanale, duke arritur tek shqipfolësit në mbarë botën me një kosto të ulët.

  Ads img

  SMART BANNERS

  Të dhëna të shpejta për audiencën nëpërmjet të Smart Banner

  Komunikoni direkt me audiencën përmes Smart Banners dhe bëni atyre pyetje në lidhje me produktin, brendin, apo një temë të caktuar dhe bëni matje lidhur me përshtypjet dhe interesat e tyre të përgjithshme

  Smart banners target
  Dhe shërbimet e tjera që vlejnë për të gjitha pakot.

  Regjistrohu në GjirafaAds tani

  Jeni pak minuta larg anëtarësimit në rrjetin e reklamave të publikuesve dhe reklamuesve unikë të GjirafaAds. Mos hezitoni — regjistrohuni tani dhe provoni platformën

  Zgjidhni reklamat më të mira për ofertën ose faqen tuaj

  Përdorni butonin më poshtë për të ndryshuar llojin e pajisjes (desktop/celular) për të parë lloje të reklamave që ofron Gjirafa Ads

  display format

  Besuar nga dhe shfaqur në +350 ueb faqe

   Më të rejat nga Blog